Produse

cere oferta

Toate piesele distribuite de catre noi sunt produse originale, livrate in ambalajul original al producatorului. Pentru autovehiculele Ford, piesele comercializate de catre noi sunt cele distribuite sub marca Ford sau Motorcraft.

Carfix Team distribuie intreaga gama de piese de schimb si accesorii Ford, compania noastra avand posibilitatea de a livra intr-un timp foarte scurt un procentaj insemnat din cele peste 200.000 de repere existente in prezent in programul de distributie al producatorului.

Piesele care au o pondere semnificativa in activitatea clientilor nostri sunt incluse in programul de stoc al Carfix Team, in timp ce piesele solicitate ocazional pot fi importate in baza comenzilor ferme transmise de catre partenerii nostri.

In prezent, Carfix Team este una dintre companiile cu cel mai mare procentaj de onorare a comenzilor primite, rata mare de succes existenta in prezent fiind sustinuta de numarul mare de furnizori externi cu care compania noastra lucreaza in mod curent.

Compania Carfix Team distribuie in prezent si piese de schimb si accesorii originale destinate autovehiculelor Opel, Hyundai, Volvo sau Land Rover.